Äta 7 gånger om dagen

Att man ska äta 7 gånger om dagen fick vi ju strikta direktioner om innan och efter operationen. Det är svårt och veta vad man ska äta och ibland är det svårt att komma ihåg att man Måste äta.. ! Men ungefär så här kan det se ut.

Frukosten brukar jag alltid ta när jag kommer till jobbet ca 7.00-7.30.
För det mesta blir det en knäckesmörgås med 2-3 skinkskivor och smör på och så brukar jag ta lite te efter det.

Mellanmål 1
Barukar vara tex en ½ mannafrutti, 1 kex med ost och smör eller 1 riskaka.

Lunch
Till lunch brukar jag oftast ha måtlåda med mig (rester från middagen dagen innan). Ibland köper jag frysta färdiga lådor. Dom kan man dela på 2 så blir det 2 lagom stora luncher.

Mellanmål 2
kan vara tex: ½ mannafrutti, 1 riskaka eller 1 skorpa med ost & smör.

Middag
Det är alltid så svårt att veta vad man ska laga för middag! Har så dålig fantasi. Blir oftast samma mat hela tiden. Det är jätte bra att göra en veckomatsedel tycker jag. Får då kan man handla och planera nästa vecka tex på söndagen. Mat som brukar fungera bra hemma hos oss:
Lassange. Falukorv stuvade makaroner. Fiskpinnar & mos. Kycklinggryta med ris. Omelett.


Mellanmål 3
Brukar bli tex: smoothie, yoghurt eller knäckebröd med ost.


Kvällsfika
Kex med ost, riskaka, bulle, risgrynsgröt.


Jag tar gärna emot tips på bra mellanmål om det är någon som vill dela med sig! :) Tror också att jag behöver äta mer meijeriprodukter, får nog i mig för lite såndant.

Dålig..

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera den senaste tiden.. Vet inte varför, det blir bara inte av helt enkelt.


Vi var ju i London och förlovade oss 11-11-11! Nu har vi bestämt datum för bröllop också (om det inte ändras) 2013-06-01! Vi har redan börjar planera lite smått. Känns kul och spännande. Blir lite nervös för enligt min svärfar så kommer det bli ca 350 gäster PLUS mina... Hehe, tur att jag inte har så många att bjuda då..! Det är ju sambon som har många vänner och Mycket släktingar och enligt deras tradition så måste man bjuda Alla.. Hihi, men det ska bli kul! Ska börja kolla lite smått efter en klänning. Svårt, jag har inte en aning alls om hur jag vill att den ska se ut! Jag hoppas att jag hittar en klänning som jag bli kär i direkt när jag ser den!


Annars då. Livet som GBP-opad rullar på. Märker/känner inte så mycket av det. Det är bara på vågen och kläderna jag märker att det fortfarande rasar ner. Har nu gått ner 42 kg! Hur skönt och kul som helst! Rensade lite i garderoben i går. Köper kläder som ag knappt hinner använda innan de blivit för stora! Det blev en hel del som lades upp på Tradera! Tycker det är så skönt att kunna sälja kläderna för en liten slant i stället för att kasta dom! Känns bra att de kommer till nytta!

Säljer kläder

Har precis lagt upp lite kläder på Tradera. Gå gärna in och titta!

http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83

sista dagen..

I dag är det sista dagen i London. Vi har verkligen haft det jätte bra men nu ska det bli skönt att komma hem.
Sambon och jag förlovade oss i går!! Känns verköigen jätte kul så nu blir det bröllop om ca 1 1/2 år!! Vi hade en jätte mysig dag som började med frukost på ettt mysigt fik där satt vi också på oss rngarna. Sen var vi runt i London hela dagen. London eye, Madame Teussus, det blev en jätte mysig dag!
I torsdags kväll var vi ute och åt. Jag beställde en jätte god pasta med jätteräkor, sjukt gott! Och så slog vi på syort och beställde efterrätt... Tog vaniljpanacotta. Såååå hima god....men efter ett tag kom magvärken.. Vi fick skynda oss hem och jag tok-dumpa...

London

Har precis tvättat så nu är det dags att börja packa! Jag och sambon drar till London i morgon! Vi blir borta i 5 dagar. Ska bli såååå skönt att komma i väg! Ska shoppa massa kläder tänkte jag! ;) Vi ska bo hos sambons faster som har ett Stort hus där. Blir kul att träffa hans kusiner också.

Vägde mig i morse, 86,2 kg! Har alltså gått ner 40,4 kg totalt!!! :)

7 månader

Nu är det ganska precis 7 månader sedan jag opererades. Tiden går så fort! Jag mår jätte bra och min vikt bara minskar och minskar. Helt sjukt bra!
Fick frågan i dag om jag ångrar operationen. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde operationen Tidigare.
Men men, ska inte gräva ner mig i det utan är SÅÅÅ nöjd att jag gjort det!
Har inte krämper eller bekymmer. Tycker att allt fungerar jätte bra!
Har totalt gått ner 39 kg!! Vill gå ner ca 14 kg sen är jag jätte nöjd och har ett normalt BMI!

RSS 2.0