Om 1 vecka...

Om 1 vecka är det dags! Då sitter jag på Ersta vid den här tiden.. Usch, blir helt sjukt nervös när jag tänker på det!! Undra hur det kommer gå!?
Velar fram och tillbaka hela tiden...ska jag...ska jag inte...ska...ska inte... Men egentligen har jag ju redan bestämt mig.. Får tänka på de biverkningar/sjukdommar man kan få om jag inte opererar mig..
Och tänk om önskan att skaffa barn kan gå i uppfyllelse när jag opererat mig och gått ner i vikt! Vilken lycka!

SMSar precis med min nyfunna vän J. Hon är på Ersta just nu och ska göra en GBP-operation! Hon är nevös och jag försöker peppa henne... "Det kommer gå jätte bra. Tänk vilka följdsjukdommar man kan få om man inte opererar sig. Dom är ju så duktiga på Ersta så du är i trygga händer. Klart man velar men egentligen har man ju redan bestämt sig."
Det kommer gå jätte bra för henne! Precis som det kommer gå för mig!

Första dagen med flyt!

I dag är första dagen av 14 med flyt, Modifast. Har bara fått i mig 1 Modifst än så länge, Jordgubb...hmmm, det var inte gott! Usch, undra hur dessa 2 veckor kommer bli!? Men men jag har sån tur att jag har en jobbarkompis hä rpå jobet som dricker Modifast med mig ch sen har jag en sambo hemma som också stöttar och dricker Modifast! Det känns ju jätte bra! Tack!

Om bara 2 veckor är opertionen! Helt sjukt vad tiden gått fort!

Modifast

Nu har jag beställt Modifast. Ska börja mitt 2 veckors flyt på måndag. Usch, det bara vänder sig i magen när jag tänker på dom där Modifast... Har int eprovat just det märket förut men har druckit Allevo, antar att det är nästan samma sak, och det var iiiiinte gott!! Usch! Hoppas Modifast smakar bättre! Beställde massa olika smaker.
Börjar bli jätte nervös nu också! Mådde illa hela dagen i går för att jag var så nervös!! Bara 3 veckor kvar till op!! Och jag börjar tveka... Egentligen har jag ju betämt mig men är det Verkligen så illa att jag Måste operera mig..!? Ja, men det kanske är det. Jag fåt tänka på hur bra jag kommer må när jag gått ner i vikt! Alla gamla kläder som jag kommer kunna ha igen! Och jag kanske kan bli gravid till och med!

Börjar bli nervös..

Jag börjar bli lite nervös inför op:n... Är bara bara 2 ½ vecka kvar till jag ska börja flyta och 4½ veckor kvar till själva opertionen!! Undra hu nervös man komemr vara dagen/natten innan!? Helt sjukt nervös antar jag... Undra omman ens komemr kunna sova? Jag har hört att mn får något slags lugnande nrä man kommer till Ersta på op-dagen, och tur är väl det annars skulle man väl svimma...iaf jag..jag är lite känslig...

Provade byxor i går och har nästan inga som passar! Fan va skönt det var att ändå veta att det är bara 4 ½ vecka kvar sen börjar Mitt Nya Liv! Och då kommer problemet vara att alla byxor är för stora! Helt sjukt konstigt! Det som varit en del av hela ens liv kommer att "försvinna"...

Förresten, Kalla Fakta på TV4 ska ha ett repotage om GBP-opertioner den 10 mars...det kommer ju knappast vara ett positivs program.. Vill se det men ändå inte.. T tycker inte att jag ska se det..jag förstår varför för jag vet hur nojjig jag kommer bli.. Får se hur jag gör..

RSS 2.0