Jag -53 kilo

Jag några månader innan operationn, 127 kg.




Jag ett år efter op 74 kg. Minus 53 kg!


Magen

Magen mår bara bra och sparkar hela tiden. Så sjukt häftig känsla. Älskade T brukar sjunga för den..hihi..gulligt! Man ser mer och mer nu och det går fort!

Har fått bättre aptit och äter mer och mer. Fast kan fortfarande bara äte jätte lite..

Tänk att T står ut med mig. Vilket humör jag har ibland! Till och med så att jag själv känner av det! Sjukt! Men han är så fin och här om dagen så sa han att jag vill inte att du ska vara stressad eller ledsen för då blir bebisen också det.. Fina fina T!

1 juni

Såå blev det ny månad. Tiden går så fort! Rätt skönt för då kommer vi bara närmare och närmaer vår bebis! Är i vecka 23 nu och mår rätt bra. Ibland kan jag må dåligt efter att jag ätit men det går ofta över snabbt.
I natt fick jag dock bekymmer.. Blev helt kallsvettig och toksugen på mat! Fick ta knävkesmörgås med mjukost och så klämde jag i min 2 st små mini toblerone och ett glas mjölk. Hihi, det var gott och kallsvettningsanfallet gick över efter ett tag. 2a gången jag får så. Kommer ihåg att jag fick precis lika en natt när vi var i USA.. Konstigt.

Magen börjar synas mer och mer. I förrgår var det en av mina kollegor som frågade när jag ska ha..den första som SER att jag är gravid! Roligt!


I helgen var jag förbi hos min farbror..har inte träffat honom och hans fru sedan innan operationen.. Dom kände INTe igen mig! Dom blev helt chockade och undrade vem jag var som stod utanför deras dörr.. Hehe, helt sjukt. Jag som tycker jag ser ut som jag alltid gjort..


RSS 2.0