Gänget från Ersta

Vi var ju ett gäng som opererades samma dag på Ersta. Vi har en egen liten grupp på Fejjan där vi brukar höras och byta erfarenheter. Jätte kul och bra! Vi har pratat lite om att vi ska försöka ses nåt i september. Ska bli såå spännande att se hur alla ser ut! Det var lite synd att vi inte tog en före bild på oss allihop då kunde vi tagit en efter nu. Det hade varit lite häftigt och ha en sån bild på alla tillsammans.


97 kg

I går vägde jag 97 kg!!! Helt sjukt bra!! Har alltså gått ner nästan 30 kg totalt! Ofattbart! Har gått ner 1,5 kg denna vecka! Det är bra gjort! Kanske de raska promenaderna som gjort det?

Har sett att huden börjar blir "skrynklig". Ser det speciellt på rumpan och låren..

Sambon knäppte kort på mig i går igen. Ska lägg upp dom denna vecka när jag fåt tid tänkte jag. Så kul och se vilken skillnad det faktistkt är! =)

Kläder säljes på Tradera


Har precis lagt upp lite mer kläder på Tradera. Gå gärna in och titta!


http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83

Börjat jobba

I dag var första arbetsdagen efter semestern. Hade bara 2 veckor semester..alldeles för lite men jag tror jag ska ta nåt mer nu i höst/vinter.

Har nu gått ner totalt 28,2 kg!! Helt otroligt bra...men jag ser det fortfarande inte... Var och provade byxor i går. Gick som vanligt till "tjockishörnan" och polckade ut några plagg och prova...allt var för stort...sedan tog jag ett par byxor på "vanliga" avdelningen...XL...och det var för stort!! Det slutade med att jag gick därifrånmed ett par byxor i storleken L!!! Helt sjukt skönt men det känns så overkligt!


Hemma efter 1 vecka

Hemma efter 1 vecka i Turkiet!! Vi har haft det jätte bra! Helt sjukt varmt bara! Ca 36 grader varje dag! ...tyvärr så var inte maten så bra. Men annars var hotellet fint och vi låg vid poolen/have varje dag och bara tog det lugnt och slappa. Men nu är dt skönt att vara hemma.
Borta bra men hemma bäst, så är det... =)

Kram på er.

Förresten vägde mig samma dag som vi drog till Turkiet!! Är nere på 2 siffrigt!! Ska väga mig i morgon bitti igen så får vi se vad viktyen ligger på!

RSS 2.0