PCO

Sitter och läster lite på nätet om PCO och känner mig nere..
Har inte fått någon mens fast jag gått ner nästan 23 kg! Har inte använt preventivmedel sendan i januari förra året... Jobbigt! Funderar på att boka tid hos en gynekolog för att få svar och kunna prata om det.
Vet att jag egentligen ska vänta minst 1 år efter operationen med att bli gravid men jag orkar inte vänta!
Börjar känna lite åldersnoja också...är ju snart 30!! Och jag vill ha 2-3-4 barn! Kommer jag hinna det?!?
Har inte tänkt på min PCO på ett tag men nu kommer tankarna och jag känner mig nere..

1a dagen på nya jobbet

I dag var det 1a dagen på nya jobbet! Var lite nervös på vägen dit men det gick snabbt över när jag väl kom in på jobbet! Känns jätte kul! det varkar lite rörigt och det är mycket nya människor/namn att hålla ordning på men det blir nog bra när man kommer in i det!
Ska försöka få till lite nya rutiner också jag har massa bra idéer på G!

Vägde mig i morse

Vägde mig i morse som jag burukar göra varje söndag. Vågen stannade på 104,1 kg!! Alltså -22,7 kg!!
Känns helt sjukt! Kommer ens inte ihåg när jag vägde så här lite sist! Helt sjuk känsla! Synd bara att huvudet inte hänger med...tycker jag ser i stort sett lika ut som innan op..

Dags att ta lite nya bilder snart också! Kul att se och jämföra!

Tappar hår

Jag har börjat tappa sjukt mycket hår! Det lossnar hur mycket som hellst när jag borstar eller fixar..!
Vet ju att det kan bli så här efter operationen... Men hoppas det blir bättre snart!


Sambon och bonusdottern sitter och goffar chirre här bredvid mig.. Mår illa av det! Vill bara ta den där jävla skålen och kasta ut genom fönstret! Ska ALDRIG mer köpa hem chirre!

Trött

Har kännt mig helt sjukt trött de senaste dagarna! Vet attjag går och lägger mig för sent på kvällarna...men det har jag alltid gjort! ....kan det vara för att jag köpte andra vitamintabletter? Förut åt jag 2 st "Mitt val kvinna" varje dag och nu tar jag bara 1 tablett "Kvinna" om dagen som det står rekomenderat på burken... Men kanske ska gå tillbaka till de förra tabletterna.

Uch, vill bara hem och soooova!

Jag har lite svårt..

Jag har lite svårt att äta till och från. Har märkt av det de sista dagarna. Så får jag jätte ont i magen efter att jag ätit! Jobbigt! Ska försöka äta mindre och saktare kanske.. Börjar bli lite orolig att det alltid ska vara så här..

Turkiet

I går kväll bokade vi 1 veckas All inclusive resa till Turkiet!! Jag, sambon och bonusdottern. Ska bli otroligt skönt! Längtar! Den 27 juli åker vi så det är om lite mer än 1 måndad. Ska bara ligga vid poolen, sola & bada och slappa!
Måste köpa en ny bikini också! Första gången i hela mitt liv jag ser fram emot det tror jag! :)

Det kliar i ögonen och i näsan! Vet inte om jag blivit alergisk...!? Tog allergi-medicin i morse...men tror inte att det blev nå bättre av den..

- 20 kg

- 20 kg i dag! Och nu börjar till och med Jag att se det! Härligt!
Har köpt en långklänning dagen till ära också, den sitter hur fint som helst!

Gamla kläder

Börjar komma i mina gamla kläder igen! De som jag hade sist när jag gick ner rätt mycket i vikt! Känns jätte bra!

Hur mår jag annars då? Jo rätt så bra tycker jag fast det är jobbigt med maten ibland.. Som i går när jag åt middag, potatis och lax med majonäs/creme fraiche sås efter några tuggor så mådde jag jätte illa! Kanske var det såsen som blev för fet eler så åt jag för fort? Fick i mig jätte lite.

Måste komma igång med promenade/träning också! Just nu har jag ingen ork! Vill bara vara hemma när jag väl kommer hem från jobbet! Nej äta lite mer så blir jag nog piggare!



Bidrottningsgele-kapslarna som jag äter verkar inte fungera på mig heller.. Ingen ÄG här inte.. Försöker att inte tänka så mycket på det, börjar jag tänka så sjunker jag ganska snabbt...


Mina tankar..

Mina tankar går till Dig och Din familj. 

 


Helgen som var

I lördags var jag ute med sambon och några vänner. Första gången jag drack alkohol efter operationen. Det gick bra tycker jag fast jag tog det vääääligt lugnt!
Vi började med middag kl 18 till det drack jag en halv flaska cider och tapas. Helt sjukt gott!
Vi fortsatte till öltält där drack jag 1 cider. Efter det så blev det ½ glas vin på nästa ställe och sista stället vi hamnade på(båten) blev det ett glas vin. Kände mig lite halv-lullig, inte alls berusad. Men det jag drack var utspritt över så många timmar, började vid kl 18 och tog sista vinet vid kl 01.
Det var en riktigt trevlig kväll! Länge sedan jag var ute.

Tydligen pratar jag någon slags dialekt också enligt en kille jag pratade med i baren...det hördes tydligt att jag var från landet...fattar inte! Jag pratar ju precis som alla andra i Sthlm!  

Lördag 4 juni

I dag är det precis 2 månader sedan operationen! Tänk vad tiden går fort! det känns som det var i går.
Annars så mår jag bra. Det fungerar bra att äta fast jag måste försöka lära mig att äta SAKTA och så måste jag äta mer mejeriprudukter! Det sa dom på återbesöket. Ska försöka engagera mig i det!

I kväll ska vi ner på stan och träffa några kompisar. Vi ska gå ut och äta sen ska vi till Söder och dricka öl/vin. Ska blir riktigt kul!! Har inte druckit alkohol sedan operationen så jag hoppas det går bra. Men det blir i alla fall inte så mycket nåt glas vin bara tänkte jag.
Härligt sommar väder ute också! Skönt!

Nytt jobb och -18 kg

Jag fick jobbet! Känns jätte kul och spännande! Hoppas det blir bra! Skönt att slippa pendla så långt i alla fall!

I går gick jag och några kollegor Blodomloppet! 5 km på 50 min! Var helt slut när vi var klara! Har inte motionerat så länge sedan innan operationen! Men det kändes bra att ha gjort det för jag var tveksam om jag skulle orka! Men det gick bra! Heja mig! I dag har jag träningsverk i rumpan! =) Och vågen i morse visade -18 kg!

RSS 2.0