Äntligen fradag!

Fredag i dag! Skönt! Härligt att få sovmorgon i 2 dagar...fast jag brukar inte kunn asom länge på helgerna längre...men man kan i alla fall ligga kvar i sängen! =) Har sjukt mycket gaser, speciellt på näterna...magen känns helt svälld på morgonen när man vaknar. Annar så tror jag faktistk att jag börjar må bättre!! ...peppar peppar... Längtar till ultraljudet så att man få se men det blir inte förs än efter USA så det är några veckor kvar. Tycker itne att magen har växt så mycket heller...eller ibland tycker jag den växt...och ibland inte. Men har svårt att ha jeans i alla fall..tycker dom trycker i magen speciellt när man ätit. Var tvungen att avboka ettårs kontroelln på Ersta igen! Har så svårt att komma från jobbet! Men nu bad jag om en Sen eftermiddagstid...får se vad dom kan ordna. I helgen ska jag försöka komma i väg till nåt shoppingcentrum och kolla lite på större kläder..kanske ett par mammabyxor? Annar så tänkte jag köpa några uppsättningar leggings och tunikor..det är ju också skönt och luftigt att ha! Sommar/vårväderet verkar ha försvunnit också, tråkigt! Nästan så att man skulle behöva ta fram vinterjackan igen. Just det, har fått problem med tänderna på högra sidan! Tycker att det ilar i alla täner! Sist jag var hos tandis sa han att man lätt kan få för sig det när man är gravid... Jaha, men jag kan ju inte äta på den sidan! Ska se om jag ska boka en tid där igen.

1 års återbesök

Har fått kallelse till 1 års återbesök efter GBP-operationen. Måste dit en vecka innan och lämna blodprov också. Blir svårt att kunna komma från jobbet.. Jobbigt att Ersta ligger på andra sidan stan.. Måste nog ändra tiden jag fick igen. Har gått ner i vikt igen. Nu väger jag 74,5 kg. Ca 1 kg mindre.. Känns oroande att jag inte går upp.. Tycker inte att man kan se någon mage heller.. Men det kommer väl. Är i vecka 14 iaf. Tiden går sjukt fort! "Bara" 26 veckor kvar till BF!

Vecka 13

Är nu alltså i vecka 13! Känns overkligt och skönt. Läste att risken för missfall har nu minskat med 65%! Har också lagt ut på Fejjan att vi ska ha bebis så det är ingen hemlis längre! Mår så där fortfarande. Mår jätte illa på kvällarna efter middagen. Hoppas det blir bättre snart! Solen skiner i dag igen och livet känns lättare! =) Har knappt gått upp något så känner mig lite orolig. Antar att det är för att jag har så svårt att äta.. Stackars bebis...hopps den får i sig tillräckligt med näring!

Säljer kläder på Tradera

http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83

Vecka 12!

I måndags gick jag in i vecka 12! Veckorna har gått så himla fort! Skönt! Har läst på flera sajter att illamående oftast börjar avta nu...hoppas det gör det snart för mig också! Äcklas av mat och har jätte svårt att äta! Mår ofta väldigt illa efter jag ätit middag på kvällen... Har blivit förkyld också! Inge roligt man får ju inte ta Alvedon eller Ibumetin heller när man är gravid..jobbigt när det känns som huvudet ska spängas!

Det gick bra i går

Det gick bra att träffa barnmorskan i går. Hon frågade om min GBP operation, mina alkohol-vanor, tog lite prover och så. Det var en lite äldre dam, hon verkade gullig. Proverna var också bra. Jag hade hög järnhalt i kroppen men det är nog pga av att jag ätit järn-tabletter sedan operationen. Blodtrycker var rätt lågt som vanligt. Hon skulle ta några rör med blod för att kolla upp olika sjukdomar, dom 2 första rören gick bra men sen tog typ mitt blod slut..hon fick hålla på att fiffla och dona för att blodet skulle börja rinna igen, det gjorde ont. Men tillslut fick hon iaf sina 4 rör. Vi fick en liten bok med info om barnet tillvägs och förlossning och allt. Känns spännande och nervöst! Är ju i vecka 11 nu så om Bara 2 veckor har jag passerat den mest osäkra tiden! Helt sjukt! Veckorna har gått fort! Hon sa att förlossningsdatumen är 30 september, men att det förmodligen skulle bli några dagar in i okt i stället efter som att jag har haft oregelbunden mens blir det ofta senare.

Mödravård

I dag ska vi på första besöket på mödravården! Känns så spännande!! Vill att dom ska göra ett ultraljud så att man får se bebisen..men vet att det inte kommer att ske på detta besök.. Antar att man pratar lite och får ta prover. Vikt och så kanske också.. Spännande! För övrigt mår jag inte så bra.. Mår illa och har svårt att äta! ...hoppas det blir bättre innan vi ska till USA i alla fall.. Fick brev från Ersta i går. Ska på 1 års-kontroll!

Onsdag 7 mars

Jag har mått jätte dåligt sista tiden. Mår illa och är helt sjukt trött! Har svårt att äta också.. Är rädd att magkatarren ska komma tillbaka.. Orkar inte göra någonting hemma.. Inte laga mat, inte städa, inte tvätta.. Tur att sambon är väldigt hjälpsam. Han lagar mat och fixar och donar. Hoppas att jag snart ska må bätter och få lite mer energi. Det är härligt nu när solen skiner på morgonen när man vaknar i alla fall! Det är lite lättare att gå upp då! Annars så har jag gått upp ett kilo! woho, hann ner till min målvikt och hann vara där i 1 vecka i alla fall.. =)

RSS 2.0