Ringde i går

Ringde Erst i går för att se om jag fått något op-tid...men icke sa nicke... "Du var här 18 januari och det är 3 månaders väntetid" sa hon i telefonen...
Jaha...bara att vänta då...

Yes !

I dag var jag på Ersta och träffade läkaren! Blev godkänd för opertion!! Woho! Känns så skönt!
Har varit så nervös innan läkarbesöket att jag inte ska bli godkänd...men när jag väl satt där så tänkte jag; Varför skulle inte jag blir godkänd?! Jag har ju BMI så att det räcker. Och det var inga problem, jag blev godkänd!

Läkaren sa inte så mycket...antar att han har såna här samtal ofta! Men han var trevlig och saklig. Och så sa han ju det att; Visst dom kan utföra opertionen men det är endast ett redskap för att jag ska gå ner i vikt. Sen är det ju jag själv som måste kämpa med rätt mat i rätt tid och mellanmål mm och det är ju helt sant! Han frågade om jag kände någon som opererat sig jag berättatde att min sambos kompis opererat sig för ca 1½ år sedan. Då sa han att det är jätte bra om jag kan prata med honom. Höra hur han gör och han får vardagen att fungera med alla måltider + mellanmål.. Så det ska jag göra! Bra att få lite tips!

...jag hade skrivit i min hälsodeklartion att jag har PCO och hoppas att det blir bättre när jag går ner i vikt.. Han sa att PCO beror ju på övervikt...men han kan ju inte garantera att det blir bra...och det vet jag ju.. Men blev ändå lite ledsen...infertelitet...usch, kändes så jobbigt när han sa det ordet... Det är ju mycket därför jag gör denna operation också...för att kunna få barn sen när vi känner att det är dags... Det är bara att hoppas och ta en sak i taget.


I morgon !

I morgon är det dags för möte med läkaren! Ååå, känns så bra att det äntligen få det gjort!


Älskade T har ordnat ledigt från jobbet så att han följer med som stöd! Tack!

Dietist möte

I dag var det möte med dietisten! Jag och 2 andra tjejer som också var på samma infoträff som mig var där tillsammans! Det gick jätte bra!
Dietisten, Gunnel, var jätte trevligt och sympatisk! Hon berättade allt om hur man ska äta och när och vad...! Massor att komma ihåg! 3+4 tjatade hon mycket om. Alltså Frukost, lunch, middag + 4 mellanmål! Man kommer typ att äta heeela tiden! Och så berättade hon att 2 veckor innan opertionen så måste man äta sån där Modifast. I 4 veckor efter opertionen så ska man också äta flytande föda sen 2 veckor puré föda och sen kan man börja med vanlig mat! det blir alltså totalt 8 veckor utan "riktig" mat! Hehe...undra hur det kommer  att gå...!? Men jag känner mig rätt ladda inför detta så det kommer nog gå bra!

Min fiiiina sambo var med som moraliskt stöd också! Vad skulle jag göra utan honom!? =)

Informations träff

I dag har jag varit på informations träff på Ersta! Drog med mig sambon också! =)
Blev jätte nervös på vägen dit! Men fattar inte varför det var ju bara en informations träff!! Vart iaf jätte nervös och sen när mötet väl började så mådde jag jätte illa och trodde att jag skulle svimma! Vet int eom det var för att jag var så nervös inna och sen slappnade jag av och då kom illamående och att jag nästan svimmade.. Eller om det var för allt blev så verkligt! Att jag verkligen ska göra denna opertion! Jag som aldrig opererats förut och nu ska jag göra denna rätt stora opertion! ...undra hue det kommer gå..? Jag har ju läkar och sjukhus skräck..

Alla som var på mötet satt och smyg-titta lite på varandra... Hehe, blev så full i skratt när man kom in i salen, det var ett riktigt tjockis-möte...så där passade jag ju in!

På fredag är det träff med dietisten!

RSS 2.0