Måndag igen..

Har köpt hem massa ägglossningstest, ska börja testa om 2 dagar... Är sååå spänd och nervös inför detta. Har jag någon ägglossning...?
Det är så mycket dokumentärer på TV nu ang barn. "Barn till varje pris", "Drömmen om ett barn" känns så konstigt att detta är så aktuellt just nu, när det är så aktuellt för MIG också. Men det är intressant att titta på.


Fick en så himla fin kommentar på min blogg i dag! Tack det värmde verkligen!
Det var från tjejen med denna http://olssonskrypin.blogspot.com/ blogg. Hon verkar supergullig!

Står still

Förra veckan har jag inte gått ner något alls! Står stilla på 89 kg. Viste ju att detta skulle komma...men det känns ändå inte kul.. Hoppas det börjar gå ner snart igen. Har ju minst 15 kg kvar till målvikt!


Jackor säljes

Har precis lagt upp några jackor på Tradera. Välkommen att kika in om du är intresserad!

http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83

På god väg..



 




Säljer kläder på Tradera

Har lagt upp lite mer kläder på Tradera.

http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83

Fryyyyyser

Jag fryser så himla mycket!! Antar att det är för att jag gått ner 36 kg!! ...men jag undrar hur jag sk aklara denna vinter..?! Brrrrr....

Förvirrad

Ju mer ju mer jag tänker på det desto mer förvirrad blir jag...
Gyn-läkaren sa ju att alla prover var bra, att jag inte längre har PCO... Men hon sa ju att hon såg blåsor på äggstockarna när hon kollade i ultraljudet... Jag förstår inte. Har jag PCO eller inte...?

Har gjort ÄL-test nu ett antal dagar men inget som varit positivt än... Hoppas nästa mens kommer snart så att jag kan räkna ut när min ÄL ska vara..

Telefontid med gyn

Har varit så nervös inför denna dag! Jag och gyn.läkaren som jag träffade för 2½ vecka sedan bestämde att hon skulle ringa mig i dag mellan 11:30-12.
11:45 ringde hon! Hon frågade hur jag mår och berättade att alla min prover såg bra ut. "Du har inte PCO längre." Va?! Har jag inte...? Blåsorna som hon såg på min äggstockar då? Hon sa att det var troligtvis blåsor som kommer utvecklas till ägg! Jag berättade att jag fått mens utan att ens ta tabletterna hon skrivit ut till mig. Hon tyckte det var jätte bra och vi bestämde att vi ska försöka själva till i början av nästa år. Har inget hänt då så ska jag kontakta henne igen. Då skulle jag få någon medicin som utveckar ägglossning. Hon ville inte ge mig de nu för då är risken att flera ägg lossnar och att det blir tvillingar, trillingar eller fler...

Helt sjukt! Känns så overkligt! Nu är det bara att beställa hem ett storpack med ägglossningstest och hoppas på det bästa! Tänk om jag ändå, efter alla dessa tårar och dagar med ångest, kan få barn!

Måndag

Då var jag nere på 90,3 kg!! Det har gått så fort så man knappt hinner med!
Tappar mycker hår fortfarande...mindre kul.. Men det växer väl ut igen hoppas jag.

På lördag ska jag träffa gänget som opererades samtidigt som mig! Vi ska ses och gå på tapas restaurang! Ska bli så kul att se alla!! =)

RSS 2.0