GBP dröm

Drömde om GBP i natt. Det var nog för att jag hittade en jätte bra blogg i går som jag läste. Det var om en tjej som gjort sen GBP-op förra veckan. Hon hade skrivit precis hur allt hade gått till. När hon kommit till sjukhuset...precis innan hon blev sövd, när hon vaknade, allt. Den var jätte bra och intressant men blev samtidigt lite osäker... Då kändes det så verkligt helt plöstligt! JAG ska opereras! Lite läskigt...men det ska nog gå bra hoppas jag! Och det är kanske det som behövs om jag ska kunna få barn..

I drömmen så drömde jag att dom lämnade själva kameran kvar i magen och lite då och då kom någon sjuksköterska/läkare och tittade i kameran för att se om det läkte bra... Sen drömde jag okcså att jag tog en snaps dagen efter op.... Helr sjukt hur huvudet kan få ihop konstiga saker!

Datum för op!!

I går ringde jag Ersta för att se om jag fått något op-datum. Det hade jag! (Det låg även ett brev från Ersta hemma när jag kom från jobbet.)
Jag har fått op-tid måndagen den 4 april!! Och fredagen innan ska jag träffa narkosläkaren... Känns jätte bra att äntligen fått ett datum! Synd att det var Precis när jag ska börja mitt nya jobb...men jag har ju berättat för min chef att jag väntar på datum för op så hon är ju medveten om att det kan bli nästan när som helst. Får kanske skjuta på det nya jobbet några veckor...vi får se.. Jag står ju fortfarande kvar på "kortvarsel-listan" så opertionen kan ju bli av innan 4 april också!
Skönt att jag fick en op-tid 2 månader innan sommaren då hinner man ju bli lite fit for fight innan det blir jätte varmt! Känns så kul!

RSS 2.0