Julen är över

Då var julen över. Har haft en jätte trevlig jul med massa god mat och en hel del julklappar!


Fick ångest i går när tankarna började vandra.. Tänkte så klart på barn. Känner hur tårarna kommer nu också.. Känns så jobbigt! Varför ska fästmannen vilja vara med mig om jag inte kan ge honom barn..?

Målvikt

Funderar lite över min målvikt. Jag tycker att 75 kg skulle vara lagom fast enligt BMI så skulle jag nog behöva gå ner till ca 70... Men jag har alltid sagt 75 och det är målet för mig!
Har ju bara 7 kg kvar till 75! Känns å otroligt bra! Känns så overkligt. Jag som alltid varit stor, är jag "smal" nu?
Det är svårt att prova kläder! Tar alltid med mig för stora storlekar till provhytten.. Och beställa kläder på internet är helt meningslöst just nu. Var ute med sambon i söndag och kollade kläder. Sambon hittade en outfit som han ville att jag skulle prova, en pennkjol och en senapsgul blus (det jag har på mig på bilden i min presentation) och det passade ju och blev jättefint! Känns så bra! Det jobbiga är att huvudet fortfarande inte hänger med...när jag tittar i speglen ser jag mig som jag alltid varit, stor. Hur ska man göra för att få hjärnan att komma i kapp?

Mer kläder till salu på Tradera

Har precis lagt upp lite mer kläder på Tradera.


http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83

September 2010 vs. December 2011 -44,7 kg


Jag september 2010.



Jag december 2011. -44,7 kg, 7½ månad efter op.


Los Angeles!!

Nu har vi bokat resa till Los Angeles!! 19 april bär det av! Jag, fästmannen, hans kompis och kompisens flickvän! Ska bli sååå kul!! Vi flyger till LA är där några dagar sedan hyr vi bil och drar till Las Vegas, San Fransisco, Grand Canyon mm! Det blir 1 år presenten till mig själv! 1 år efter operation!

I dag stannade vågen på -44,7 kg!! Är så glad & nöjd!!


Har mått..

Har mått jätte dålig denna vecka. Kännt mig nere, ledsen. Det är svårt när tankarna börjar vandra..
Tur att jag har sambon, han är så fin. Men vet inte om han alltid förstår... Fast det kan han ju inte göra när jag själv ens inte gör det..!

Ser fram emot helgen i alla fall. Då ska jag till Uppsala och hälsa på en kompis och så ska vi gå ut på lördag kväll. Ska bli kul! Länge sedan jag var ute i Uppsala!

RSS 2.0