En dålig dag..

Idag är det en dålig dag trots att jag fått skratta mycket på jobbet.. "Woho..."

Mår dåligt pga min övervikt och ändå så har jag tryckt i mig massa onyttigt ikväll. Blir så trött på mig själv!
Och varför hör jag aldrig något från Ersta?! Jag vill få detta gjort NU! Ringde Ersta idag när jag kom hem från jobbet men dom hade redan stängt. Ska ringa i morgon förmiddag och se vad som händer.  

Fredag...

Åååå, hoppades på ett brev från Ersta idag men icke sa nicke.... Hon från Vårdgarantin sa att jag kanske skulle få komma på info-möte i december om inte annat i januari. Hoppas hoppas hoppas att det blir december! Vill få det gjort nu! Men får säkert vänta till januari egentligen är väl inte det hela världen heller. Hoppas iaf att jag får operera mig innan april då jag ska börja mitt nya jobb.

Remiss skickad.

Min husläkare skrev en remiss till Ersta överviktsenhet. Det var den 12/10. 4 veckor senare hade jag fortfarande inte hört något så jag ringde Vårdgarantin. Fick prata med någon otrevlig kvinna som i alla fall skulle lägga in mig i deras system men förklarade att på Vårdgarantin har dom också väntetider...

Har väntat och väntat men så igår fick jag ett samtal från en kvinna på Vårdgarantin. Hon förklarade att hon hade ringt till Ersta för att skynda på Min prosess...men dom hade ens inte fått min remiss där!!
Jaha, helt sjukt. Jag plockade fram min kopia på remissen. Där stod det ju datum och allt, 12/10 - remiss skickad till Ersta.
Jag fick namn+adress till en sjuksköterska på Ersta som jag skulle skicka en kopia av min remiss till. Finaste sambo som är så engagerad kastade sig i bilen och åkte till Ersta och lämnade brevet i receptionen där. ♥

Ringde sjuksköterskan på förmiddagen idag och frågade om hon fått mitt brev, det hade hon inte men hon bad mig ringa imorgon igen får då hade den säkert kommit fram. På eftermiddagen så ringer sjuksköterskan från Ersta och säger att mitt brev med remissen i hade legat på hennes skrivbord så hon ville bara meddela att nu hade den kommit rätt! Äntligen! Nu är det på gång!


RSS 2.0