Sommar

Det har varit sååå härligt väder i dag! Varit på 2 långpromanader! Härlig sommar!

Jag har mycket lättare att äta nu också. Skönt. Äter ofta och känner mig hungrid och sugen på mat! Måste vara ett ½ år sedan jag kände så sist!

Ultraljud

I torsdags var i på ultraljud! Villken upplevelse!! Och gud vad jag skrattade! Först när hon tryckte den där grejen mot magen kittlades det och så blev man kissnödig och sen såg vi bebisen på skärmen! Helt sjukt! Jag skrattade så att jag nästan grät! Barnmorskan var tyvungen att säga åt mig att jag skulle Försöka skärpa mig för annars kunde hon inte få nå bra bilder.. Jag blev lugnare men bebisen snurrade runt och låg knappt stilla något alls! Men så kul att se! Den såg så liten och fin ut! Det blev så verkligt, jag har VERKLIGEN en liten människa i mig! Otroligt! Jag fick BF 4 oktober, spännande!



Kärlek!


Sommarkläder på Tradera

Har precis lagt upp en hel del sommarkläder på Tradera. Titta gärna in och se om du hittar något!


http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83



Sparkar

I går var bebisen het carzy! Den sparkade för fullt hela eftermiddagen! Känns helt sjukt! Som att man har en fisk som simmar omkring och sprattlar! I går kväll var den i gång också så att sambon hann känna av lite sparkar! Helt sjukt! Är nu i vecka 20 så har ca hälften av tiden kvar...hoppas det går fort! I morgon ska vi på ultraljud också...vet in teom vi vill veta vad det blir eller ej...vi får se.. Jag tror iaf att det blir en pojke..det är va de flesta säger till mig.. hihi, spännande!!

Tiden går så fort

Veckorna går så himla fort! har inte haft tid att skriva här på länge. Kom hem från USA i lördags. Helt sjukt jetlagad!! Sov nästa heeela söndagen! Förutom att vi var tvungna att åka och handla mat. Vi har haft det JÄTTE bra i USA i alla fall! Vi var i Loa Angelses, Hollywood, Las Vegas, Grand Canyon, San Fransisco mm. Får berätta mer senare. Har varit dålig på att äta medan vi varit i USA..har gått ner ca 1 kg tror jag.. Stackars bebis.. Men på torsdag ska vi på ultraljud så det ska bli skönt och se hur den där inne har det.

RSS 2.0