Va fin hon kommer blir!

Min sambo var ute med några killkompisar och tog en öl i går. En va hans komisar har gjort en gastric bypass för lite mer än 1 år sedan så sambon berättade att Jag också ska göra en!
"Fan va fin hon kommer att bli! För hon har ju jätte sött ansikte!" vad hans komentar.
....jaha...det var ju snällt...eller...?

Räknar dagar

Undra hur länge man får vänta på operation om man blir godkänd av läkaren.. Vill få det gjort nu nu nu!

Tveksam..

Funderar mycket fram och tillbaka.. Är operation verkligen något för mig?! Ok, jag är ju överviktig men inte så jätte..eller...? Fast så klart mitt BMI är rätt högt. Men jag är orolig att jag tror att jag ska vakna upp efter operationen och så är alla bekymmer lösta... Mår ju jätte dåligt pga min övervikt. Har varit mobbad när jag var yngre, har dåligt självförtroende och detta, tror jag, pga min vikt. Och jag hoppas iaf att jag ska få bättre självförtroende och orka mer om jag går ner i vikt. Och barn. Jag har PCO. http://www.pco-s.com/index.html Vilket gör att jag har svårt att bli gravid och min övervikt gör det ju ännu svårare.. Så jag hoppas också om jag gå ner i vikt så är det större chans att jag kan bli gravid.

Jag räknar iaf dagarna till infomötet och mötet med läkaren. Är så spänd på hur det kommer att bli! Kommer dom att godkänna mig? Hur länge kommer jag behöva vänta på operationen? Lite mer än 1 månad kvar. Hoppas dagarna går fort!


Woho!

Ringde till Ersta idag för att se hur det går... Fick prata med en sjuksköterka som berättade att jag ska få komma på infomöte 12 januari!!! Och så sa hon när jag ändå har dig på tråden såkan vi ju boka in tid hos dietist och läkare på en gång! Det blev alltså;
12/1-2011 - Infomöte i grupp
14/1 - möte med dietist
18/1 - träffa läkare

Känns sååå skönt att ha ett datum! Bara 1½ månad till infomötet och det går ju fort efter som att det är jul, nyår och sånt emellan!
Sköterskan jag pratade med sa "..egentligen är det ca 6 månaders väntetid..men efter som att du har åberopat Vårdgarantin så går det ju mycket snabbare..."

RSS 2.0