91,5

I morse stog vågen på 91,5 kg!! Har alltså gått ner totalt 35,2 kg! Helt sjukt bra!!


Var ju som sagt..

Var ju som sagt hos gyn i fredags. Hon skrev ut en medicin som skulle få min mens att komma igång...
Hade ej tid i helgen att häma ut medicinen och i måndags, UTAN TABLETTERNA, så fick jag mens! Det började som jätte lite...brun-rött. Men i dag och i går! Helt sjukt mycket blod!! Får byta tampong ca varannan timme.. Ska det vara så mycket? Gyn-läkaren sa ju iof att det kunde bli mycket...men så här mycket?!  Hoppas det trappas ner lite. Har harft JÄTTE ont också! Gått på Ipren.
Känns kul att mensen kom i gång, kommer knappt ihåg när jag hade det sist..! Får se om det blir någon ÄL.. Är tveksam. När hon kollade genom ultaljudet så sa hon ju att jag hade "många blåsor"..
Ska tillbax till Sabbatsberg och lämna blodprov i dag också. Så den 4 okt har jag telefontid med läkaren och så får vi se vad proverna visar och så.

Läkarbesök

Var på gyn i dag. Jobbigt. Sambon var så klart med. Tack!

Pratade lite. Gjorde undersökning. Ultraljud. Tog prover.
Fick Primolut Nor utskrivet. Ska äta det i 10 dagar för att framkalla mens och då kanske ägglossningen kommer i gång av sig själv.. Gör den inte det ska remiss skickas till en PCO-specialist. Och det kommer isf följas av MÅNGA läkarbesök, prover mm...
Känner mig verkligen som en otillräcklig människa.





Tack finaste C för besöket.

Mer bilder..


126,7 kg


93 kg

Nya bilder

126,7 kg - 25 mar 2011



93 kg - 15 september 2011


Längtar till nästa fredag..

Längtar till nästa fredag när jag ska till gyn. Ska bli skönt att komma igång med en utredning! Sambon är bäst som ska köra dit mig och följa med in...om jag vågar ha med honom in.

Hittade en blogg som jag fastnade för..

http://www.familjeliv.se/Bloggar-3-54/b127242-3.html 

Har bokat tid

Ringde runt till massa gyn-mottagningar i dag för att få boka en tid för att få utreda min PCO och men uteblivna mens... Att det ska vara så svårt att boka tid...det var ju så länga väntetider på flera ställen så att de inte tog emot nya patienter...! Konstigt! Men tillslut så fick jag tid på Sabbatsbers gynekologmottagning. Skönt att ha en tid bokad. Jag vet ju att man inte ska bli gravid inom ett år efter operationen men jag måste få veta. Kan jag få barn? Är så ledsen i perioder behöver därför få svar. Bara att få tillbaka mensen vore som en lättnad för mig.

Kläder säljes på Tradera

Har precis lagt upp massa kläder på Tradera!

http://www.tradera.com/auktioner/typiskt83

RSS 2.0