Säljer kläder


Har precis lagt ut lite kläder på tradera! Gå gärna in och titta! =)


http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2810570

Agraffer

I dag tog jag bort mina agraffer! Så skönt att bli av med dom och det gjorde inte ont alls! Sköterskan som tog bort dom var jätte duktig och trevlig! Det kändes bra! Nu ska jag bara tejpa ärren med kirurg-tejp i 6 månader rekomenderade hon.. Ju längre man tejpar desto finare blir ju ärren! Ska försöka tejpa så länge som möjligt! Det tar ju bara en minut att göra. Hon sa att man ska byta tejpen varje dag för det "klistriga" i tejpen hjälper tydligen till läknings-prosessen! Tänkt vilka fiffiga grejerd om kommer på! =)

I går åt jag glass och TOK dumpade!! Blev helt sjukt dålig fick springa in på toan och sen hade jag sjuk ont i magen 20-30 min! ...glassen var ens inte så god att det var värt det...aldrig mer glass!

..







Datum


12/10 - 2010 - Remiss skickad från min husläkare
15/11 - Åberopar Vårdgarantin
1/12 - Får datum för infomöte, träff med dietist & läkare
12/1 - 2011 - Infomöte i grupp
14/1 - Möte med dietist
18/1 - Träff med läkare - Godkänd för opertion!
4/4 - Operation på Ersta!!


- 9 kg!

Ställde mig på vågen i morse, hehe, egentligen gör jag ju det varje dag men i dag så var det -9 kg!! Känns helt sjukt bra! Skönt!
Är fortfarande hemma och är sjukskriven. Har inte så mycket ork är mest inne och tittar på TV och så men i dag så tvättar jag faktiskt! Fick hjälp av T att bära ner tvätten innan han åkte till jobbet...nu ska jag bara försöka få upp den själv.. Får bära i omgångar tror jag.
Har tänkt att jag ska skriva ner hela min operationsberättelse också när jag fåt ork...men i dag känns som en bra dag så det är på G!

Efter som  att jag har såååå svårt att få i mig varma soppor så har jag börjat lite med mat! Har ätit mosad potatis och fiskbullar och det gick jätte bra! Har provat avocado också! Sjukt gott!

Yeeeeesss!

Yes!! Nu har jag tagit den sista sprutan!! Woho! Känns så skönt! Mår bättre också! Har fortfarande Jätte svårt att äta varma soppor men försöker se positivt på det, att man bara behöver äta varm soppa 2 gånger om dagen! =)

Börjar fundera på om jag ska försöka börja jobba nästa måndag eller om jag ska vänta till måndagen efter...får se lite hur jag mår.. Men kanske bäst att va hemma 3 veckor efter som att det var det läkaren skrev i intyget.

Vikt..


21/3 (första dagen flyt)  126,7 kg
3/4 (dagen innan op)     121,7 kg  =  -5 kg under 2 veckor flyt
10/4 (1 vecka efter op)  119,1 kg  =  -7,6 kg


Soppa

Är sååå less på soppor!! Mår illa bara jag tänker på Keldas färdiga soppor..! Köpte i dag färdig köttsoppa som jag sitter och mumsar på nu. Rätt ok faktiskt! Men vet fan inte om jag klarar 3 veckor till med bara soppa!

Annars mår jag rätt bra...har lite ont till och från..tar Alvedon regelbundet bara för att jag är rädd för att få ont. Mår bäst på kvällarna. Det är jobbigt att gå upp 7:30 varje morgon för att äta frukost även fast man är ledig..men men, bara att kämpa på.

Har precis skjutsat i väg sambon på fest. Det skulle va middag och allt! Vill också gå...men men får snällt sitta hemma i stället...lika bra har ändå inget att ha på mig...inte än iaf..

Hemma

Kom hem från Ersta i går. Känns så skönt att komma hem! ...mår så där...mådde rätt bra i går fram till middagen...fick knappt i mig någon soppa. Mådde jätte illa bara jag tänkte på att jag måste äta...!
I dag har jag mest sovit har bara varit upp och ätit. Håller på all koka kycklingsoppa nu som jag tänkte ta till lunch. Hoppas den är lättare att få ner den än Kelda sopporna..

Fick till nr 2 i dag också...fast det var mer som nr 1...

RSS 2.0