Mödravård

I dag ska vi på första besöket på mödravården! Känns så spännande!! Vill att dom ska göra ett ultraljud så att man får se bebisen..men vet att det inte kommer att ske på detta besök.. Antar att man pratar lite och får ta prover. Vikt och så kanske också.. Spännande! För övrigt mår jag inte så bra.. Mår illa och har svårt att äta! ...hoppas det blir bättre innan vi ska till USA i alla fall.. Fick brev från Ersta i går. Ska på 1 års-kontroll!

Kommentarer
Postat av: EllinorO

Åh vad kul. Hoppas det går bra på ultraljudet. Ska hålla tummarna för dig. Jag blev utskriven från ersta idag. Opererade mig i tisdags så här tas det små små tuggor av flytande soppa just nu.

2012-03-08 @ 13:33:53
URL: http://olssonskrypin.blogspot.com
Postat av: bellan

Hej, har varit inne och läst i din blogg. Blev inspirerad och glad av att läsa den. Känner mig inte lika hopplös och förtvivlad. Jag fick reda på att jag har pco i förrgår paniken över att kampen mot fetman nu blev verklig. Väger nästan lika mycket som dig innan operation 124 säger den dumma vågen suck Har länge velat fram och tillbaka om jag ska våga göra en operation. Nu när jag fick reda på pco:n insåg jag att det här klarar jag inte själv, jag måste få hjälp. När jag pratade med läkaren idag så rekommenderade han operation pga att jag har både gått till dietist och varit med i viktväktarna och massa annat. Har lyckats gå ner men det känns som kilona flyger på mig igen. Har använt mat för att dämpa stress och ångest. Bebislängtan är så stor och jag vill verkligen verkligen verkligen ha en liten knodd. Skulle du vara villig att "prata" lite med mig kring mina tankar och funderingar? Både kring pco och operation. Läkaren skickade en remiss idag till kirurgen så jag hoppas att jag inte får vänta allt för länge på kallelsen. Hoppas på svar... /bellan

2012-03-08 @ 13:52:13
Postat av: MJ

Va kul att du äntligen gjort din operation!! Hoppas allt går bra att du snart mår bättre! Själv hade jag jätte svårt att äta till en början.. Och efter en vecka med BARA soppar höll jag på att spy så fort jag såg en soppa.. Så redan dag 11 efter op mosade jag lite potatis med fiskbullar och åt...fiskbullar har väl ALDRIG smakat så gott!! =)

Hör av dig och berätta hur det går för dig!

Kramar!

2012-03-08 @ 14:59:38
URL: http://ttypuskt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0